İki ana saç dökülmesi tedavisi türü vardır: haplar ve ilaçlar. Haplar çoğunlukla erkekler için mucize tedaviler olarak tanıtılıyor. Tüketicinin çabası olmadan anında sonuçlar vaat ediyorlar. Ancak bu haplar her zaman etkili olmayıp sorununuza kalıcı bir çözüm sağlamazlar.
Erkek saç dökülmesi için bu hapların en popüler olanı Provillus'tur. Bu ilaç, Kızılderililer tarafından yüzyıllardır erkek tipi kellik de dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarını tedavi etmek için kullanılan doğal bitkilerden oluşur.
Provillus ile bildirilen yan etkilerin çoğu baş ağrısı ve bulantıdır. Bazı kullanıcılar tarafından bildirilen bir diğer olumsuz etki de fiyattır. Bu ilacı satın almak için yaklaşık 400 $ veya daha fazla ödemeniz gerekecektir. Saç dökülmeniz için bir çözüm arıyorsanız, bu iyi bir çözüm değildir.
Saç seyrelmesi sorununa en iyi çözüm doğal bir ürün denemektir. Saç büyümesini teşvik edebilecek bir saç dökülmesi serumu, saçları yeniden büyütmek için bileşenler içeren doğal ürünlerde bulunabilir. Bu ürünleri yerel bir marketten, hatta yerel vitamin veya bitkisel takviye mağazasından alabilirsiniz.
Doğal ürünler tehlikeli kimyasallar içermez. Her yaştan insan için güvenlidir. Çoğunda Saw Palmetto, Gingko Biloba ve Isırgan Kökü bulunur. Daha fazla saç dökülmesini önlemenize ve hatta şiddetlenmesini önlemenize yardımcı olabilirler.
Bu nedenle, saç dökülmesi serumu kullansanız da kullanmasanız da, durumun kötüye gitmesini önlemenin birçok yolu vardır. Saçınıza iyi bakın ve kötü şampuan ve şekillendirmeden zarar görmesine izin vermeyin. Sağlıklı ve bakımlı olduğundan emin olmak için geniş bir diş tarağı ile düzgün bir şekilde fırçaladığınızdan emin olun. Ayrıca saçınızdaki doğal yağları çıkarmayan kaliteli bir şampuan kullandığınızdan emin olun.
Bazı bileşenleri içeren şampuan da saçınızın sağlıklı görünmesini sağlar. Belirli boyaları içeren şampuanları kullanırken kepek önleyici bir şampuan kullanmayı düşünmelisiniz. Ayrıca, kafa derisini kurutacağı için alkolden yapılmış herhangi bir ürünü kullanmaktan kaçının. Hafif bir saç dökülmesinden muzdaripseniz, o zaman sadece kimyasallarla tedavi etmek yerine saçınıza uygun şekilde bakmak daha iyidir.
Saç dökülmesi yaşamınıza müdahale etmemelidir. Zaten hayatınızı etkiliyorsa, onunla nasıl başa çıkacağınızı bilmelisiniz. Gerçekten işe yaramayan tedavilere para harcamayın. Saç dökülmesi serumu en kısa zamanda kullanılmalıdır.
Provillus'u kullanmaya karar verirseniz, diğer saç dökülmesi serum incelemelerine göz atın ve satın almadan önce tüm bilgileri edinin. Saygın bir çevrimiçi kaynaktan satın almak daha iyidir.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski